Detalii Parcarea nr. 4 - DN1, Km 156 + 850

Parte a proiectului

„Traseu de Bun-Simț Turistic”
Trasee Drumuri Naționale

  • Data eveniment: 19 noiembrie 2021

Cu sprijinul Stratos – Consultanță de Mediu, cinci lucrători ai DRDP Brașov, care au participat la reamenajarea parcărilor cuprinse pe tronsonul Azuga-Brașov, au fost dotați cu echipament de iarnă.

Cei cinci lucrători, Fanu, Ticu, Vali, Mișu și Remus strâng de două ori pe săptămână deșeurile aruncate la întâmplare de pe zeci de kilometri de drum, chiar dacă meseria lor este aceea de drumar.

Ei se luptă cu deșeurile aruncate de unii participanți la trafic certați cu bunul-simț, dar și de localnicii care „uită” să contracteze serviciile unei firme specializate de colectare a deșeurilor și abandonează totul în saci, pe marginea drumului, sau în parcări.

Partener: CNAIR – DRDP Brașov
Sponsor: Stratos Management

Asociația Bun-Simț și Atitudine Civică lansează un apel pentru cei care circulă şi folosesc parcările de pe DN1 sau alte drumuri naţionale, să respecte munca celor cinci oameni și a colegilor lor din alte părți ale tării! 

 

Hai să clădim împreună „o ţară ca afară” și să începem prin a ne deprinde cu cel mai simplu gest de bun-simţ: acela de a arunca deșeurile la coș!

Nu ne costă nimic să fim de bun-simț. Este simplu și la îndemâna oricui.

Sponsori și Parteneri

Sponsor Parcare

Sponsor Parcare

Partener Proiect

Prezentări Video

Apariții în Presă și Media

Parteneri Media

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment