Despre Campania Bun-Simț Turistic

Campania #BunSimtTuristic este un apel public pentru respectarea naturii, a zonelor turistice și obiectivelor turistice de patrimoniu cultural de interes turistic.
Această inițiativă este de atitudine civică, neafiliată politic în niciun fel și nu are caracter comercial.

 

Campania constă dintr-o serie de evenimente desfășurate atât online prin rețelele de socializare, cât și offline, prin acțiuni desfășurate la fața locului în scopul promovării importantei unui comportament responsabil față de cele enumerate mai sus , prin evenimente desfășurate în colaborare și cu sprijinul autorităților competente.

Necesitatea campaniei

Multitudinea de evenimente nedorite și comportament necivilizat atat în natură cât și față de obiectivele turistice sau de patrimoniu cultural. 

EX: distrugerea arealelor de floră salbatică, vandalizarea obiectivelor turistice naturale și monumentelor din mediul urban, etc prin forme diferite de manifestare agresivă, aruncarea gunoaielor de diferite forme în locuri neamenajate.

Marcă înregistrata

Bun-Simț Turistic – este marcă înregistrată la OSIM.

Certificat acordat în temeiul Legii nr 84/1998 privind mărcile si indicațiile geografice (republicata), pentru marca Bun-Simț Turistic.

Durata de protecție a mărcii este de 10 ani începând cu data de 23.06.2021.

Marca este înregistrată pentru clasele de produse/servicii înscrise în fila Registrului Mărcilor.

 

Parteneri Media