• Eveniment: 28 octombrie 2019

Împrejmuirea Sfinxului din Bucegi cu un gard simbolic, pentru protecția monumentului împotriva vandalismului şi al accidentelor, cu participarea: RNP ROMSILVA, Jandarmeria Montană, Salvamont, Trupa Zdob și Zdub, Mass Media națională şi locală.

Parteneri: Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, Romsilva- Administrația Parcului Natural Bucegi, Zdob și Zdub, MediaPro Music, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Salvamont Bușteni, Fotograf Grădinaru George, Teleferic Prahova, Stâna Turistică Sergiana.

În cadrul campaniei civice Bun-Simţ Turistic, din 20 octombrie, Sfinxul din Bucegi a fost împrejmuit cu un gard de delimitare a perimetrului de către Romsilva-Administrația Parcului Natural Bucegi, atat pentru a interzice escaladarea acestui simbol al României, cât și pentru evitarea accidentelor la care se expun amatorii de selfie-uri nespectaculoase. La acest eveniment au participat și membrii trupei Zdob și Zdub, sustinători ai campaniei Bun-Simț Turistic înca de la început. Aceast eveniment a fost posibil datorită efortului comun al tuturor celor implicați.

Respectați și ocrotiți natura! Promovați și voi această campanie, implicați-vă în educarea celor din jur și haideți să devenim cu toții responsabili față de natură!

Mulțumesc tuturor celor prezenți și celor care s-au implicat și se vor implica pe parcurs în promovarea bunului-simț și respectului față de natură!

Vă îmbrățișez cu drag!”

 

Cristiana Predoiu

Președinte Asociație Bun-Simț și Atitudine Civică

Parteneri Eveniment

Prezentări video si apariții media

Apariții în Presă și Media

Parteneri Media

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment