Eco-Puls Urban

Realizare Proiect: 9 Septembrie 2022

Acțiuni în cadrul proiectului:

 • Sub sloganul „Te doare inima sa vezi deseuri pe jos?!”, la Constanta a fost lansat un nou proiect marca Bun-Simţ Turistic: Eco Puls Urban.

  Prin acest proiect, turistii sunt indemnați si responsabilizati sa nu mai arunce deseuri la intamplare, iar localnicii sa fie un model de bune practici privind protectia mediului prin pastrarea curateniei din oras.
  Cu ocazia lansarii noului nostru proiect, cu sprijinul Ecosynergy – OTR si Stratos – Consultanta de Mediu, in parteneriat cu Primăria Constanța si Apele Romane Dobrogea-Litoral, in Piata Ovidiu din Constant a fost amplasat un recipient sub forma de inima pentru colectarea deseurilor din plastic.
  Noul recipient este deja inclus in sistemul de salubrizare al orasului, astfel ca acesta va fi golit periodic de compania de salubritate.
  Scopul proiectului este promovarea colectarii selective a deseurilor reciclabile și schimbarea mentalitatii turistilor si locuitorilor orasului prin adoptarea unui comportament eco-civic adecvat fata de mediul inconjurator.
  De asemenea, in cadrul aceluiasi proiect, reprezentantii companiilor Eco Synergy si Stratos Management, alaturi de membrii Asociatiei Bun-Simt si Atitudine Civica au realizat o ampla actiune de ecologizare a plajei din zona Pescarie – Mamaia, in urma careia au fost stranse doua masini de gunoi pline cu deseuri.
Partener: Apele Romane Dobrogea-Litoral si Primăria Constanța
Sponsor: Ecosynergy si Stratos

Sponsori și Parteneri

Proiect

Sponsor

Sponsor

Partener

Partener

Prezentare Video

Apariții în Presă și Media

Parteneri Media

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment