Detalii Proiect

Parte a proiectului

"Echipați pentru Salvare"

  • Inaugurare: Decembrie 2023

Cu o înaltă responsabilitate față de iubitorii sporturilor montane, ne-am îndreptat atenția și resursele către îmbunătățirea capacităților de salvare de pe traseele muntoase. Astfel, suntem mândri să anunțăm că Elicopterul SMURD Brașov va fi echipat cu plase verticale de salvare de ultimă generație, care permit evacuarea in siguranta si intr-un timp mult mai rapid a persoanelor accidentate pe munte. Echipajul de salvare aeriana de la Brasov intervine in caz de urgenta in masivele muntoase din Brasov, Prahova, Covasna, Sibiu, Arges si Dambovita.

Partener: UPU – SMURD Brașov
Sponsor: DECATHLON ROMÂNIA

Această acțiune nu este doar despre echipament, ci despre o promisiune de siguranță pentru cei care își asumă riscuri pentru a se bucura de frumusețea muntelui. In cadrul aceluiasi proiect, Echipajul de salvare UPU SMURD Brașov va fi dotat si cu alte echipamente utile pentru intervenții rapide și eficiente: de la combinezoane aero și carabiniere, la hamuri utilitare și sisteme de asigurare de ultimă oră.

Impreuna schimbam mentalitati si comportamente!

Prin această colaborare între Bun-Simţ Turistic, Decathlon România și UPU – Spitalului Clinic Județean Brasov, ne asigurăm că fiecare moment petrecut în natură este nu doar plin de emoție, dar și de siguranță. Împreună, consolidăm fundația pe care se construiește fiecare aventură montană și asigurăm că spiritul de explorare și bucuria sporturilor montane sunt întotdeauna însoțite de un sentiment profund de încredere în măsurile de precauție luate.

Sponsori și Parteneri

Sponsor Parcare

Sponsor Parcare

Ecosynergy

Partener Proiect

Prezentări Video

Apariții în Presă și Media

Sponsori și Parteneri

Proiect

Sponsor

Partener

Parteneri Media

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment